Najljepše poruke za dan zaljubljenih Valentinovo

Najljepše poruke za dan zaljubljenih Valentinovo

Hvala ti što si mi dozvolio da te volim i što si me volio zauzvrat. Tako sam sretna što te imam. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja!

Voljeti te je jedna od najlakših stvari da bi život izgledao mnogo bolje… Volim te i nikada ne želim da te ostavim. Za mene si nezamjenjiv u životu. Ljubavi moja, želim da budemo zajedno svakog Valentinova…

 

Lijepoj ženi/muškarcu kao što si ti treba reći koliko je nevjerovatna svakog dana u godini. Ali danas posebno želim da napišem tebi za tvoju ljubav. Sretan Dan zaljubljenih bebo!

 

Svako jutro kada se probudim pitam se: „Šta sam uradio da zaslužim nekog ovakvog?“ . Sretan Dan zaljubljenih, dušo moja!

 

Mislio sam da je moj život savršen dok te nisam upoznao. Pokazala si mi da je sve ovo nepotpuno bez divne žene/muškaraca poput tebe u mom životu. Uvijek cu te voljeti. Sretno valentinovo!

 

Romantične poruke za Dan zaljubljenih

 

Ti si moj i ja sam tvoja. Moje srce će uvek biti sa tobom ovako. Obećavam da te nikada neću ostaviti do kraja života. Sretan dan zaljubljenih moja žena/mužu.

 

Nikakve riječi ne mogu izraziti koliko te volim. Zato te uvek želim uz sebe. Sretno Valentinovo moja draga supruga/mužu.

 

Najnovije poruke za Valentinovo 2022

 

Svaki put kad te pogledam, još uvijek ne mogu vjerovati da si postao tako veliki dio mog života. Puno te volim draga, sretan Dan zaljubljenih!

 

Ljubavi moja, hvala ti što voliš mene i našu djecu. Možda ti nisam mogao svaki dan pokazati svoju ljubav i zahvalnost, ali znam da ćeš uvijek biti u mom srcu. Sretno valentinovo!

 

Poruke za 14 Februar dan zaljubljenih

 

Pre nego što si ušao u moj život, nisam imala neki pravac života. Postao si moja svjetlost, moje sunce, moja nada, moja sadašnjost i moja budućnost. Volim te puno moja žena/mužu. Sretno valentinovo!

 

Da mogu, spakovala bih svu svoju ljubav za tebe i stavila je u poklon kutiju. Ali ne mogu napraviti ovoliku kutiju, ljubavi. Sretno valentinovo!

 

Obećavam, vaš status na Facebooku neće biti ‘komplikovan’ nakon ovog Dana zaljubljenih. Sretan Dan zaljubljenih bebo!

 

Umjesto da ti napišem jedan od emotivnih tvitova na Twitteru, preći ću odmah na stvar. Sretan Dan zaljubljenih dušo!

 

Volim te sve više svakim danom. Čak i sa zatvorenim očima, mogu da te vidim i osećam našu ljubav duboko u svom srcu. Volim te svakom svojom ćelijom. Sretan Dan zaljubljenih, draga moja!

 

Prije nego što sam te upoznala, nisam znala kako je gledati nekoga u oči i nasmijati se bez razloga. Tvoja ljubav je sve što mi treba da preživim. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila dragi. Sretno valentinovo!

 

Poruke za 14 Februar dan zaljubljenih

 

Dušo, hvala ti što si moj razlog da svaki dan počnem radosno. Svaki moj dan činiš vrijednijim. Tako sam sretan što te imam u ovom životu. Čokolade koje sam ti danas poslao ne mogu se ni takmičiti sa tvojom slatkoćom, Sretno Valentinovo!

 

Pitaš me šta želim za Dan zaljubljenih. Ni skupi nakit ni ruže… Topao osmeh i topao poljubac su dovoljni da postanem najsrećnija osoba na svetu. Volim te puno ljubavi, sretno Valentinovo!

 

Prije nego što sam te upoznao, mislio sam da prava ljubav postoji samo u knjigama i filmovima. To mi je promijenilo mišljenje onog trenutka kada si ušla u moj život. Nadam se da će naša ljubav biti kao u knjigama i filmovima sa srećnim završetkom. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja!

 

Najljepše poruke za dan zaljubljenih

 

Sretan Dan zaljubljenih bebo! Hvala ti što mi svaki dan pokazuješ šta je prava ljubav. Voleću te uvek i zauvek!

 

Ja bez tebe ne bih bio ja. To je tako jednostavno. Volim te svim svojim srcem. Sretan Dan zaljubljenih bebo!

 

Činiš da mi srce bude lagano i bezbrižno kao leptir koji leti u slatkom proljetnom danu. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja!

 

Umjesto ruža ili čokolade, nudim ti mnogo posebniji poklon: moju stalnu i vječnu ljubav! Sretno Valentinovo, uvijek ću te voljeti!

 

Poruke za 14 Februar

 

Ljubav je samo riječ od pet slova sve dok neko ne uđe u vaš život i ne da mu posebno značenje. Tvoja ljubav je promijenila moj život, pa sam ti zahvalna. Sretno valentinovo!

 

Život nije život bez čežnje, a čežnje bez ljubavi, ljubavi nije ljubav bez tebe!

 

Dovoljno si savršen da zaslužuješ najveću ljubav, ali previše poseban da bi svi zaslužili tu ljubav. Sretan dan zaljubljenih dragi moj.

 

Tvoja ljubav je bila najljepši poklon koji se mogao dobiti, najljepša slika koju sam mogao vidjeti, najdublja ljubav. Veliko mi je zadovoljstvo čuti tvoj glas, hiljadu puta ti hvala draga moja, sretan Dan zaljubljenih.

 

Najviša ljubav, najnezasitniji užitak koji se može okusiti, ovo je najljepši miris koji sam doživio, najljepši miris koji se može pomirisati, najveća ljubav koja se je ikada doživjela. Volim te.

 

Ljubav: To je kao oluja koja ne zna odakle će duhnuti. A ti si moja najveća oluja. Sretno valentinovo.

 

Postavio si prijesto u moje srce, postao si sultan mog srca, postao si moja sjajna zvijezda na noćnom nebu, a ujutro si postao moje sunce koje izlazi u moju dušu. Sretno valentinovo!

 

Legende kažu da se ispod svake duge krije blago. Ti si kraj moje duge, moje najdragocjenije blago… Sretan Dan zaljubljenih.

 

Sretan 14 Februar dan zaljubljenih

 

Možda nisam sa tobom, ali sam sa tobom juče, danas i sutra koliko i tvoje srce. Kada se osjećaš usamljeno, stavite ruku na srce; Ja sam uvek tu! Sretno valentinovo.

 

Svaki put kada pomislim na tebe, nacrtam zvezdu u svom srcu. Znate li koliko zvijezda sada imam? Sada imam nebo. Sretan dan zaljubljenih draga moja.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)