Poruke za laku noć

Najljepše ljubavne poruke za laku noć

Poruke za laku noć

 Doći ću ti noćas u san, na obraz ću ti staviti dlan, nježno ću te milovati po licu, neću pustiti suzu izdajicu.Poljubit ću te u snene oči i onda tiho nestati u noći.

Jednom davno, netko je rekao da je život kratak, i ako hoćemo živjeti ispunjeno moramo sanjati. Želim ti najslađe snove.

Kada se ponoć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomrčini poljubac ti šaljem svoj. Nek poljubac stigne tamo gdje ne mogu ja, i tiho ti šapne da te volim ja!.


Sanjaj noćas ako sklopiš oči, moje su budne i ove noći. Moja je noć bez tebe čudna, uvijek tužna, bez tebe budna. Ove ti riječi srcem pišem, za tebe srećo i noćas dišem.


Već polako mi se drijema, koga volim ovdje nema. Mjesec sja cijelu noć, pusa tebi i laku noć.


Kad otvoriš oči pomisli na mene, kad legneš spavati sanjaj mene, zauvijek ti dušo voli samo mene, kao što ja mislim, sanjam i volim samo tebe.

Spušta se noć i prekriva prozor moj, a ja gledam u nebo i tražim sjajnu zvijezdu, tražim osmijeh tvoj! .


Volio sam te jučer. Volim te i danas i tako će uvijek biti. Volim te i pružam ti srce svoje. Laku noć voljeno moje.


Kad zvjezdana prašina prekrije nebo, i zvona na katedrali otkucaju ponoć, znaj da netko misli na tebe i šalje ti naljepše želje.


Tiha je noć i mjesec lagano sja, polako u samoći, na tebe mislim ja. Laku noć, srce moje malo.


Kad zvijezde zasjaje u tamnoj noći i nestane dan, želim ti, srećo moja, najljepši san. Gubim se polako u ovoj tamnoj noći, mislim na tebe čak i kada sklopim oči.


Slatko sanjaj kad sklopiš oči, moje su teške i ove noći. Svaka je noć bez tebe čudna, tužna i beskrajno do zore budna.


Misli noćas na mene jer ovo nebo ima čarobnu moć, možda se stvorim pokraj tebe, zagrlim te i poljubim za laku noć!.


 Laku noć srce moje maleno, poljubac ti šalje jedno srce vatreno, koje kuca samo za tebe i gori poručujući da tebe NAJVIŠE VOLI !.


Neka polete anđeli poput ptica i dotaknu predivan osmijeh tvog lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim, da ti ja najljepšu, laku noć želim.


Tišina u noći, šapat u sobi, sjajne su zvijezde, al sjajnije tvoje su oči. Čuje se sova i jecaj boli, posljednja slova: laku noć ljubavi moja.


Želim ti lijepe snove u ovoj zimskoj noći, želim ti to jer ne mogu doći. Ne mogu te zagrliti i priviti uz sebe i ostaje mi samo da zaspim misleći na tebe.


Kad u tisuću zvijezda razlije se nebo, kad mjesec pušta svoje sjajno srebro, kad tišina ubija sitne ponoćne sate, jedna osoba misli samo na te! Laku noć!.


Neka ti čaroban veo divnih snova uljepša noć, kada u mekani krevet odlučiš poć, anđeli neka čuvaju anđela mog i poljubac iz srca šaljem svog.


Ti ne spavaš srećo moja ni ja nemam sna sve što tebe noćas boli osjećam i ja… Ako te zaboli srce, ako ga neko slomi, sjeti se da imaš menee koja te ludo voli.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)