Najljepše čestitke za rođendan

Najljepše čestitke za rođendan

 

Svaki rođendan je potpuno nova stranica koju ljudi otvaraju u svom životu. Želim vam da ispunite ovu novu stranicu koju ste otvorili kako vam srce želi, čestitam vam rođendan. Sretan ti rođendan…

 

U novoj godini želim vam da svu bol i strahove ostavite u prošlosti, a u budućnost gledate sa nadom i samopouzdanjem. Srećan rođendan, drago mi je što te poznajem. Ti si najposebnija osoba koju sam ikada vidio u životu. Sve najbolje.

 

Iako ne mogu danas biti s tobom, što ti je jako važno, šaljem ti svoju veliku ljubav. Hvala ti što si u mom životu od dana kada sam te upoznao. Srećan rođendan, drago mi je što si sa mnom.

Najljepše čestitke za rođendan sretan rođendan sve najbolje u novoj godini
Najljepše čestitke za rođendan sretan rođendan sve najbolje u novoj godini

Ovog srećnog dana kada ulazite u novo doba, nadam se da će vam se svaka želja ostvariti sa svakom svijećom koju uduvate. Neka vam je uvijek osmijeh na licu, a uspjeh i sreća u novom dobu.

 

Iskreno vam čestitam rođendan, i želim vam srećnu i zdravu novu godinu koju možete da provedete sa svim svojim najmilijima. sretan rođendan.

 

Sretan rođendan, želim ti da uvijek skupiš najviše bodova u novim avanturama u koje ćeš se upuštati sa svojim novim godinama i da budeš prvi u svim dijelovima igre koja se zove život.

 

Zelim ti sve najbolje i srecu u zivotu do ove godine. Srećan rođendan, neka se ljubav u tvom srcu ne izgubi ni na trenutak. Sretan rođendan.

 

Neka ovo bude godina koja će dodatno ojačati naše prijateljstvo. Neka vam novo doba donese sreću, mir i sreću. Srećan rođendan, želim da znaš da sam uvek uz tebe. Sretna Nova godina…

 

Jabuka visi na grani, drugarica misli da sam je zaboravio. Srećan rođendan, neka budeš ispunjena srećom.

 

Ako postoji nešto ljepše na svijetu od vas, to je ljepota vašeg srca. Srećno u novoj godini, neka ti se sve ljepote u srcu sretnu do kraja života. Sretan rođendan. Drago mi je da te imam.

Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)